Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, dnes je to moj posledny den s vami, tie dni fakt velmi rychlo bezia! Verim, ze som vam aspon trochu odhalila zakulisie nasej televiznej prace, ktoru mame my tak velmi radi.

    Cely nas marketingovy tim sa prave vracia zo Spisskej Novej Vsi, z nasej milovanej JOJky v meste. Ak ste boli, snad sa vam program pacil. Ak nie, stale sa mozete tesit na nedelu 16.9. v Banskej Bystrici - na tej aktualne pracujeme. Bude to, ako inak, zazitok vidiet!

    Majte sa krasne a dovidenia! 🙂

    Včera v Spišskej Novej vsi to bolo silné, JOJku v meste sme ukončili Novinami naživo z námestia a celú vydarenú akciu ukončila hlavná hviezda večera, Tomáš Klus skvelým koncertom.

    Ďakujeme Spišiakom za vrelé privítanie a vidíme sa už túto nedeľu na JOJke v meste v Banskej Bystrici.

    JOJka je jediná telka, ktorá chodí za vami. Tešíme sa na vás!

    (5 fotiek)

    Ahojte, spustili sme druhe kolo sutaze o vylety. Ak sa chcete pozriet do Tatier alebo do Polskej Legendii, súťažte s nami:

    https://www.modrykonik.sk/forum/avon-produkty/sutaz-7/

    JOJka v meste je v plnom prúde, aktuálne máme na stagei Peťa Cmorika a námestie je úplne plné. Užívame si s vami skvelú atmosféru v Spišskej Novej Vsi a už sa tešíme do Banskej Bystrice budúcu nedeľu. Nezabudnite, JOJka je jediná telka, ktorá chodí za vami 😉

    (5 fotiek)

    Ahojte, Spišská Nová Ves ožila JOJkou v meste. Prvú z našich tohtoročných výjazdov za vami odštartovalo vystúpenie Sníčka s Rikom. Bohatý program pokračuje až do neskorého večera. Ak ste niekde z okolia, príďte za nami na námestie do Spišskej Novej Vsi. Ak to máte do Spišskej ďaleko, sledujte aspoň živé vstupy na JOJke 🙂 Ďaľšia možnosť na stretnutie s nami bude budúcu nedeľu v Banskej Bystrici. Tešíme sa na Vás!

    (3 fotky)

    JOJka sa presťahovala na východ! V Spišskej novej vsi chystáme všetko na JOJku v meste, ktorá sa začína zajtra o 13:30. Máme pre vás nachystaný bohatý program, kde nebudú chýbať koncerty, autogramiáda tvárí TV JOJ a live vysielanie Novín z námestia. O týždeň, 16.9. sa vidíme v Banskej Bystrici!

    (4 fotky)

    Ahojte,

    na sútaži vo fóre Dni s JOJkou mi píšete veľmi pekné príbehy o tom, ako ste oznámili svojim polovičkám tú najkrajšiu správu. Priznám sa, z niektorých som mala slzy na krajíčku. Ak ešte chcete prispieť svojimi príbehmi, budem sa tešiť, môžete vyhrať pekné výlety.

    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/sutaz-povedzte-nam-o-sebe-viac/?lastref=hp&page=3

    Ahojte,

    spustili sme pre Vás ďalšiu rodinnú súťaž. Výherkyne si môžu s rodinkou spraviť pekné výlety do Tatier a do legendárneho zábavného Parku Legendia v Poľsku. Budeme radi, ak sa zapojíte.

    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/sutaz-povedzte-nam-o-sebe-viac/

    (5 fotiek)

    Dnes sme pozrieme do zákulisia našich spravodajcov. Odfotila som réžiu, z ktorej sa riadi chod spravodajských formátov JOJky. Teraz práve chystáme Noviny o 12. Zastavila som sa aj spravodajskom štúdiu, kde práve Janko Mečiar robil rozhovor s herečkou Ivetou Pagáčovou, investigatívnou novinárkou z JOJkárskeho seriálu MINISTRI. Ivetka bude nášmu premiérovi, Tomášovi Maštalírovi, pozerať na prsty aj v ďalších vtipných epizódach vždy v utorok o 22:00. Páčili sa vám Ministri?

    (3 fotky)
    lucka_tvjoj
    Správa bola zmenená    6. sep 2018    

    Dnes sme fotili v ateliéri herečku Lucku Hurajovú, ktorú ste včera mohli vidieť v seriáli Som mama. Takto to u nás prebieha, keď fotíme naše tváre a vy ich potom vidíte napríklad v rozhovoroch v časopisoch.

    Lucka nám tiež nahrala odkaz pre všetky maminy. Pozrite si ho tu:

    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/toto-odkazuje-herecka-lucia-hurajova-vsetkym-mamam/

    Prvá tohtoročná JOJka v meste sa už nezadržateľne blíži. My sme pripravení a určite budeme aj neprehliadnuteľní. Držíme spolu. Vždy, všade a za každého počasia. 🙂

    S kým sa vidíme v nedeľu 9.9. v Spišskej Novej Vsi?

    Ahojte, vyžrebovali sme výherkyne súťaže s JOJkou! 🙂

    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/vyzrebovali-sme-vyherkyne-sutaze/

    Dobré ráno! Dnes som v práci o niečo skôr, tak som pre vás stihla odfotiť štúdio Ranných Novín aj spoza kamier, aby ste si mohli pozrieť opäť niečo z nášho zákulisia.

    Majte krásny deň! 🙂

    (2 fotky)

    Prvé dve časti za nami, ako sa vám pačil nás nový seriál SOM MAMA?

    O dve a pol hodiny začne náš nový seriál, ale predtým ešte stihnete našu ďalšiu súťaž!

    Tu ju nájdete - https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/sutaz-s-dnesnou-premierou-serialu-som-mama/

    Držím palce! 🙂

    Dnes vám chcem ukázať, čo vidíme z našich okien. U nás v JOJke, hore na Kolibe, je najkrajší výhľad. Celá Bratislava ako na dlani. Na vrchných poschodiach máme veľké plochy, z ktorých by bola parádna megaterasa, ale veľkú časť zaberajú satelity a iná technika. Predsa sme si však spravili aspoň malú terasku, na ktorej sa super pije káva, sledujú búrky alebo len tak nasáva energia do náročných dní... Ako sa v práci dobíjate vy?

    (5 fotiek)

    Malá ochutnávka z našej kuchyne - dnes sme u nás v štúdiu nakrúcali ďalšiu časť "Všetko čo mám rád". Mali sme veľmi zaujímavú dvojicu a nakrúcanie si užilo aj publikum. Uvidíte čoskoro aj na obrazovkách, kde Všetko čo mám rád chodí každý piatok o 20:35. Chceli by ste sa ku nám niekedy prísť pozrieť na nakrúcanie?

    Pekný deň 🙂

    (2 fotky)

    Ahojte, o hodinku žrebujeme výherkyne kníh v našej súťaži. Zapojili ste sa?

    https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/sutaz-o-knihy/

    Fuu, u nás vonku riadne leje, už niekoľký deň po sebe je tu potopa. Ja práve pozerám Česko Slovensko má talent. Ak si chcete zlepšiť náladu, dnes o 22:00 spúšťame na JOJke nový komediálny seriál, Ministri. Ak máte radi napríklad Mafstory, myslím, že sa vám Ministri budú páčiť. Tomáš Maštalír ako premiér, Milo Kráľ ako jeho hovorca, Jozef Vajda, Lukáš Latinák, Jana Oľhová, Richard Stanke, Helena Krajčiová, Marián Miezga, Michal Režný ako ministri, skvelé herecké obsadenie. Verím, že sa zabavíte, vrelo odporúčam...

    Práve dorazili takéto úžasné JOJkárske bundy, v ktorých nám isto bude aj teplo a v prípade dažďa aj sucho na JOJke v meste, ktorú pre vás teraz chystáme! Uvidíme sa už túto nedeľu (9.9.) na námestí v Spišskej Novej Vsi a potom ďalšiu nedeľu (16.9.) v Banskej Bystrici. My sa s kolegami veľmi tešíme, máme radi JOJku v meste - je tam vždy úžasná atmosféra!

    Prídete? 🙂

    PS: V Bratislave je teraz parádna búrka, myslím, že tú bundu využijem už dnes pri odchode domov z práce!

    Ahojte, na fóre Dni s JOJkou sme pre vás pripravili prvú súťaž. Ak radi súťažíte, pozrite si vašu úlohu na https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-jojkou/sutaz-o-knihy/

    Držím palce!

    Sľúbila som vám, že ukážem trošku aj zákulisie JOJky. Dnes predstavím oddelenie nových médií, ktoré pre vás pripravuje napríklad webstránky www.joj.sk, www.prezenu.sk, www.premuza.sk, www.maminerecepty.sk, www.style.sk, www.topstar.sk a ďalšie portály.

    Na fotke vidíte open space, v ktorom pracuje celá redakcia a naši redaktori pre facebook a instagram, ktorí odpovedajú na vaše otázky. Vačšina redakcie je v teréne a chystá pre Vás materiál.

    Život v open space býva zložitý - celé leto sa bili o ovládač od klímy (preto tá nálepka na dverách), v zime budú potajomky vypínať a zapínať radiátory. Pred dverami majú rekvizity z obľúbeného seriálu Prázdniny, aby naše chodby boli veselšie. Radi si takto pripomíname naše úspešné projekty 🙂

    (3 fotky)
    lucka_tvjoj
    Správa bola zmenená    4. sep 2018    

    Súčasťou našej práce je aj každodenný monitoring novín a časopisov. Čítame všetko. A dnes sa môžeme pochváliť až troma titulkami - tváre herečiek z našich seriálov nájdete v časopisoch Evita a Nový čas pre ženy a Jožka Vajdu zase v Slovenke. Tam sa tiež dočítate o skvelej mame, ktorá teraz moderuje Česko Slovensko má talent - Lujze Garajovej Schramekovej. Príjemné čítanie aj vám! 🙂