Ingredencie: 200g červenej šošovice, 1 lyžica olivového oleja, 1 cibuľa nadrobno nakrájaná, morská soľ, bylinky, zemiak, malé kúsky kuracieho mäska, dojčenská voda Lucka Postup: Cibuľku opražíme ľahko na olivovom oleji spolu so šošovicou, zalejeme dojčenskou vodou Lucka. Pridáme nakrájané zemiaky a kuracie mäso. Povaríme cca 20 min. Nakoniec osolíme.
Ingredencie:
200g červenej šošovice, 1 lyžica olivového oleja, 1 cibuľa nadrobno nakrájaná, morská soľ, bylinky, zemiak, malé kúsky kuracieho mäska, dojčenská voda Lucka
Postup:
Cibuľku opražíme ľahko na olivovom oleji spolu so šošovicou, zalejeme dojčenskou vodou Lucka. Pridáme nakrájané zemiaky a kuracie mäso. Povaríme cca 20 min. Nakoniec osolíme.