252 / 446
    Príprava nátierky

    Ahoj a vedela by si prosím napísať aj postup ?? 🙂 Vyzerá to super .. 👍

    23. apr 2017

    @toffie ahoj, baklažán umyjeme, nakrájas na platy, dáš na plech vymastený oliv. olejom. Pridas asi 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3-4 paradajky, posolis, pokorenis, pokvapkas zvrchu olejom a pečies. Potom všetko nahadzes do mixéra okrem supy z baklažánu a zmixujes. Prípadne dosolis. Super pomazánka na hrianky 🙂 ja som primiešala ešte asi 1/4 masla a dala stuhnúť do chladnicky

    23. apr 2017

    @lucka.mt A vydrží to nejaký ten 1,2 dni v chladničke ?? Musím to skúsiť 🙂 Ďakujem

    23. apr 2017

    Viac ako do druhého dňa som neskúšala, vždy sme ju zjedli 🙂

    23. apr 2017