50 / 94
    pšenično ražné :-) konečne páperovejšie a nie ako plastelína po prekrojení :-)

    Ako sa ti podaril paperovy?Moje su zatial vsetky ako plastelina,aj ten co som akurat vytiahla a ten dokonca ani nenarastol :(

    4. feb 2017

    @pettulka22 kvasok 1pl dat do nadoby /7dcl pohara poobede a dat k tomu 1pl raznej celozrnej muky+2pl odstatej vody, rano z toho urobit rozkvas ( teda pridat muku+ vodu na staryer podla receptu) a po novom peciem aj bez zapary

    4. feb 2017

    @lucinkab wau dobry napad vyskusam aj ja takto 🙂

    5. feb 2017

    @apleton odporučam vyskúšat recept na ten cibulkovo zemiakový ( cibulka nemusi byt ak nemáte radi namiesto nej pri prekladani daj zemiak nahrubo postruhaný, takže 4stredne zemiakoy spolu uvarit v supke - 2do cesta pri mieseni 2 pri prekladaní) ja ho chcem piect ked dojeme ten cibulový čo bude asi zajtra 😀 😀

    5. feb 2017
    5. feb 2017
    Komentár bol odstránený

    predposledna fotka v komente je recept 🙂

    5. feb 2017

    @lucinkab dakujem vyskusam 😉

    5. feb 2017

    ak to dobre chapem ty najskor ako keby ozivis kvasok a az na druhy den z neho robis rozkvas?

    5. feb 2017

    @pettulka22 ano,cize dam 1pl kvasku do toho 1pl muky+2pl vody ( vecer) necham na linke a rano do toho urobim rozkvas teda starter

    5. feb 2017

    @zzuzu09 toto vyskusaj aj @pettulka22 sa tak konecne podaril 🙂

    7. feb 2017