Krásne vyzerá, mohla by som poprosiť recept? dakujem 🙂
@luckyb, @dominikamelka, babule, tu je receptoš 🙂
Ingrediencie:4 bielka, 280g cukru krupica, 30g vanilkového pudingu Dolcela, (ak dáme jahodový, budú jemne ružové, ak čokoládový, jemne hnedé),1 čl octu
Na ozdobu: šľahačka, kiwi, granátové jablko (alebo iné ovocie podľa chuti).
Oddelíme si bielky od žĺtok a bielky vyšľaháme do tuha (keď misku prevrátime, nevypadnú). Potom zašlahávam postupne cukor, kým sa nerozpustí. Sneh by sa mal pekne lesknúť. Pridáme vanilkový puding Dolcela, ktorý zašľaháme a úplne nakoniec krátko zašlahám ocot. Do plechu dáme papier na pečenie a jemne ho natriem olejom. Cesto lyžicou rozdelíme a urobím 6 rovnakých kôpok. Rúru si rozohrejeme na 170°, vložíme plech a stiahneme teplotu na 100°. Tortičky sušíme 45 min. podľa veľkosti a potom nechám vychladnúť v rúre (45min.). Mali by po upečení zostať svetlé. Tesne pred servírovaním ozdobíme šľahačkou a ovocím. Výhodou, ak dáme do tortičiek namiesto škrobu puding je, že tortičky chutia jemne vanilkovo od pudingu, z vnútra sú krémové a vonku chrumkavé. Raz som to skúsila a odvtedy Pavlovu robím iba takto, či už jednu veľkú, alebo viacero menších.
@lucietta Dakujééééém 🙂
@dominikamelka vôbec nieje z čo 🙂
vyzer to super, hned by som si dala, mala by si aj recepty pridat ;)