Ahojte! Neviete kedy začínajú v Parndorfe zľavy? Alebo už sú? Kedy sa oplatí tam ísť? Ďakujem

    Ahojte. Malý ma 12 mesiacov a už pomaly chodí. Moja otázka znie: je potrebné mu do obuvy ako Converse, Nike, Adidas.... dávať ortopedické vložky? Na doma má obuv značky RAK, ale keď niekam ideme obúvam mu tie značkové. Akože ešte nechodí úplne, ale aj tak. Ďakujem

    Ahojte! Potrebujem poradiť. Chceli by sme ísť s rodičmi niekam na dovolenku. Malo by to byť niekde na Slovensku, ale môže byť pripadne aj Poľsko, Česko. Stále hľadám a neviem sa nejako dopátrať k tomu čo chcem. Asi vysoké nároky, ale, ubytovanie by sme chceli také, aby sme mali dve oddelené spálne a napr spoločenskú miestnosť, kde by bola pristelka/gauč pre brata. Budeme vlastne ja, manžel, náš syn (12 mes.), moji rodičia a brat. Čiže dokopy 5 osôb. Všetko čo som pozerala, bolo bud pre 4 osoby, alebo ponukali izby, kde je až 5-6 lôžok (štúdiá). Najprv sme chceli vyslovene do Štúrova, ale tam neviem nájsť chatku, ktorá by mala takto oddelene izby a tiež nevyzerajú byť v dobrom stave, neviem. Hlavne kvôli malému chcem, aby to bolo na úrovni. Máte niekto skúsenosť, alebo pripadne chatku, a nejaké kúpaliska max. 10-15km od nej. Ďakujem

    Ahojte, ak sa niekto vyzná.... môžem v jednej kašičke malému zmiesat naraz Enterol a Hidrasec? Ďakujem

    Ahojte, žienky. Máte aj vy takýto problém, alebo to len ja. Každý deň umývam doma podlahu, niekedy aj druhý krát večer umyjem a proste stále má malý špinavé kolienka, od toho ako pieskuje. Nechápem tomu, čo mám každú hodinu umývať? Nie som nejaká pedantka na poriadok, ale doma mám čisto a upratané, tak tomu nerozumiem. Alebo existuje nejaký prípravok na podlahu, ktorý pomáha odpudzovať prach? Do 15;00 sme väčšinou doma len ja s malým, tak to ani nemá kto zašpiniť a aj tak.

    Ahojte, je tu prosím niekto, kto pracuje v Allianz poisťovni? Alebo niekto, kto má dieťatko poistené tam a mal skúsenosť s nejakou poistnou udalosťou?
    Nám sa proste stala taká vec, malého sme dali poistiť hneď po narodení a pani prišla k nám domov, všetko super, dohodli sme sporenie a vlastne všetko čo potrebuje. Mesačne mu od narodenia vlastne platíme okolo 30€.(od júla 2017). 27.3.2018 mal operáciu, lebo na nožičke na malíčku mu narástol taký granulóm. Ten sa objavil, keď mal malý asi 2,3 mesiace. No ale k veci, v marci mu to teda chirurgicky odstránili, kde sme museli byť tri dni hospitalizovaní v nemocnici. Chceli sme to teda dať všetko cez poistku, keďže má na to právo. Manžel teda siel s potrebnými dokumentami k zamestnankyni v poisťovni a tá mu povedala, že všetko dá do systému a malo by to byť OK. No samozrejme asi o dva, tri dni mu volali z poisťovne s tym, že sa všetko zamieta z dôvodu, že malý počas hosp. ešte nemal dovrsenych 9 mesiacov. Akože nás šlo urvať. Tak my sme radi, že mu to konečne dali preč, pretože už ho to chúďatka aj bolelo a zavadzalo a to sme ešte mali čakať. Pritom nikto nám nikdy toto nespomínal, ani nás nenapadlo, že dieťa musí mat 9 mesiacov, aby sa mohla riešiť nejaká poistná udalosť. Proste sme nechápali, aké kadejaké chytáky mávajú v tých poisťovniach. Poznáte nejaký takýto prípad?