lubos
25. máj 2016
2382 

S Evou v kuchyni (lekorica)

Páči sa mi, keď sa ženy z Modrého koníka neobávajú prinášať skutočné inšpirácie pre ostatných. Zisťoval som, ktoré jedlá má najradšej lekorica (Eva), autorka viacerých albumov na tému varenie. 

Odpoveď bola jednoznačná:

"Karfušky" - varený karfiol na spôsob bryndzových halušiek. Na rozdiel od originálu rýchlejšie na prípravu i ľahšie na trávenie. Odporúčam.

Recept na "Karfušky". 

_________

Bolognese s cuketovými špagetami - klasické špagety z tvrdej pšenice nahradíte (alebo doplníte) natenko nakrájanou (našúpanou) cuketou. Podávané s bolonskou omáčkou z mletého mäsa. Určite nasýti aj chlapa. Mňam.

Recept na cuketové špagety s bolognese omáčkou.

_________

Tiramisu - kávový koláč s kakaovým korpusom, verzia bez múky a lepku. Repete zaručené.

Recept na tiramisu.

_________

Náš pokus dopadol takto:

Evka, ďakujeme za nápady. Určite sa k Tebe vrátime.

S pozdravom,

Ľuboš.

Pozrite si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.

Komentár bol odstránený

Ľuboš ja ďakujem za oslovenie a veľmi rada sa podelím aj o ďalšie recepty. Sú rýchle a nenáročné a určite ich ocení každá zaneprázdnená mamina. Recepty ti vyšli fantasticky, hotová pastva pre oči. 🙂

26. máj 2016

Nasa sikovna evicka 😘😘😘

26. máj 2016
Komentár bol odstránený
26. máj 2016

vyzerajú výborne. vyskúšam.

26. máj 2016
26. máj 2016
26. máj 2016

Aj ja robim karfiolove halusky, mnam!

5. jún 2016

Začni písať komentár...

Odošli