Páči sa mi, keď sa ženy z Modrého koníka neobávajú prinášať skutočné inšpirácie pre ostatných. Zisťoval som, ktoré jedlá má najradšej lekorica (Eva), autorka viacerých albumov na tému varenie.
Odpoveď bola jednoznačná:
"Karfušky" - varený karfiol na spôsob bryndzových halušiek. Na rozdiel od originálu rýchlejšie na prípravu i ľahšie na trávenie. Odporúčam.
_________
Bolognese s cuketovými špagetami - klasické špagety z tvrdej pšenice nahradíte (alebo doplníte) natenko nakrájanou (našúpanou) cuketou. Podávané s bolonskou omáčkou z mletého mäsa. Určite nasýti aj chlapa. Mňam.
Recept na cuketové špagety s bolognese omáčkou.
_________
Tiramisu - kávový koláč s kakaovým korpusom, verzia bez múky a lepku. Repete zaručené.
_________
Náš pokus dopadol takto:
Evka, ďakujeme za nápady. Určite sa k Tebe vrátime.
S pozdravom,
Ľuboš.
Pozrite si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.
Nasa sikovna evicka 😘😘😘
vyzerajú výborne. vyskúšam.
Aj ja robim karfiolove halusky, mnam!
Začni písať komentár...
Ľuboš ja ďakujem za oslovenie a veľmi rada sa podelím aj o ďalšie recepty. Sú rýchle a nenáročné a určite ich ocení každá zaneprázdnená mamina. Recepty ti vyšli fantasticky, hotová pastva pre oči. 🙂