Vedeli ste, že perfektný domáci chlieb môžete upiecť aj v remoske? Lenka Mančíková už dlhšiu dobu pečie nádherný okrúhly kváskový chlieb vo svojej starej remoske. Nedávno sa u mňa zastavila, aby sme sa mohli presvedčiť na vlastné oči.
_________________
Pozri si aj iné diely seriálu Pečieme z kvásku:
Pečieme z kvásku, časť 1.: Založenie kvásku
Pečieme z kvásku, časť 2.: Prikrmovanie kvásku
Pečieme z kvásku, časť 3.: Príprava rozkvasu
Pečieme z kvásku, časť 4.: Príprava chleba
Pečieme z kvásku, časť 5.: Pečenie chleba
Pečieme z kvásku, časť 6.: Hotový chlieb
Pečieme z kvásku, časť 7.: Sladké kváskové pečenie (maková babka)
Pečieme z kvásku, časť 8.: Sladké kváskové kardamómky
Pečieme z kvásku: Čo je lievito madre a ako ho prikrmovať?
Prajeme šťastné sladké "kváskovanie"!
Lenka a Ľuboš.
...pozri si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.
Začni písať komentár...