Pre Lenku Mančíkovú je ručné hnetenie a prekladanie cesta zábavná a zároveň upokojujúca činnosť. A z vlastnej skúsenosti viem, že pre pozorovateľa je táto aktivita naozaj hypnotizujúca. Veď presvedč sa sama!
V nasledujúcej časti seriálu Pečieme z kvásku Ti Lenka zo Zdravého pečenia ukáže všetky zostávajúce aktivity vedúce k samotnému pečeniu chrumkavého chlebíka.
Dozvieš sa o:
Pozri si aj iné časti seriálu Pečieme z kvásku:
Pečieme z kvásku, časť 1.: Založenie kvásku
Pečieme z kvásku, časť 2.: Prikrmovanie kvásku
Pečieme z kvásku, časť 3.: Príprava rozkvasu
Pečieme z kvásku, časť 4.: Príprava chleba (práve čítaš)
Pečieme z kvásku, časť 5.: Pečenie chleba
Pečieme z kvásku, časť 6.: Hotový chlieb
Spolupracuj aj Ty na tvorbe návodu a pomôž druhým ženám!
Ak máš akékoľvek otázky, skúsenosti alebo pripomienky ohľadom prípravy chlebíka, napíš ich do komentárov pod tento článok. Tvoje otázky a Lenkine odpovede sa časom stanú dôležitou súčasťou tohto návodu. Ďakujeme!
S pozdravom,
Lenka a Ľuboš.
...pozri si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.
Začni písať komentár...
ďakujem, nádhera to pozorovať pravda, aj tak by som chcela vidiet viac bezlepkovu pripravu... Ale je to super tak ci tak, aj tak sa vela naucime. Urcite pomoze.