Podarilo sa Ti založiť kvások podľa návodu Lenky Mančíkovej z prvej časti seriálu Pečieme z kvásku? Či už si to skúšala alebo si získala kvások z "druhej ruky", musíš sa oň pravidelne starať, ináč zahynie.
V pokračovaní seriálu Ti Lenka ukáže a vysvetlí, ako ľahko sa dokážeš o svoj nový alebo zabehnutý kvások postarať. Stačí naozaj iba pár minút týždenne!
Pozri si aj iné časti seriálu Pečieme z kvásku
Pečieme z kvásku, časť 1.: Založenie kvásku
Pečieme z kvásku, časť 2.: Prikrmovanie kvásku (práve čítaš)
Pečieme z kvásku, časť 3.: Príprava rozkvasu
Pečieme z kvásku, časť 4.: Príprava chleba
Pečieme z kvásku, časť 5.: Pečenie chleba
Pečieme z kvásku, časť 6.: Hotový chlieb
Spolupracuj aj Ty na tvorbe návodu a pomôž druhým ženám!
Ak máš akékoľvek otázky, skúsenosti alebo pripomienky ohľadom prikrmovania kvásku, napíš ich do komentárov pod tento článok. Tvoje otázky a Lenkine odpovede sa časom stanú dôležitou súčasťou tohto návodu. Ďakujeme!
S pozdravom,
Lenka a Ľuboš.
...pozri si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.
Začni písať komentár...