lubos
15. jún 2015

Ľubošova kuchyňa #1: Aké tuky patria do kuchyne (video)

Prvá časť mojej Ľubošovej kuchyne je o snáď najdôležitejšej súčasti našich jedál.

Povieme si niečo o tukoch, ktoré by vám doma nemali chýbať. Zakončíme to jednoduchým postupom na prípravu večere z jednej panvice.

Tu je sľúbené video 🙂

Ako sa vám video páči? Chceli by ste sa niečo spýtať?

Teším sa na vás v komentároch 🙂

Ďalšie videá zo série Ľubošova kuchyňa:

Efektivita

Vývary

Pestrofarebné polievky

Heštegy: #lubosovakuchyna #jedlo #varenie #tuky #kuchyna

lubos
autor

Hlavne, že nebola tréma. Vôbec.

12. jún 2015

Ghee je pre mna novinka,myslím ten názov 🙂 super video ,teším sa na každé pokračovanie 🙂

12. jún 2015
12. jún 2015
12. jún 2015

Ghee tiez novinka🙂

12. jún 2015

@lubos Supeeeeer. Palec hore! Uz sa tesim na dalsie!

12. jún 2015
Komentár bol odstránený

@lubos mala som tu cest mat obed od teba, a mnaaaaaaaaaaaaam , super , tesim sa na tvoje prispevky 🙂

12. jún 2015

Tlieskam koniku za tento napad a tesim sa na dalsie videa 🙂

12. jún 2015

toto bol asi najlepsi napad co sa MK tyka 🙂 chvalim,tlieskam,som nadsena 🙂 tiez som kucharka a rada sa priucim novym veciam 🙂 @lubos klobuk dolu 🙂

12. jún 2015

ghee je super ..a hlavne neocenitelne pre mamicky s detmi alergickymi na bielkovinu kravskeho mlieka,,

12. jún 2015

SUPER!!!

12. jún 2015

dobréé, my doma nemáme radi v kuchyni "automechanikov" tí vo videách pridávajú strašne veľa oleja, ale toto video už hej ;)

12. jún 2015
lubos
autor

@bamb27 Dobrý postreh, ďakujem.

12. jún 2015

@lubos super 🙂

12. jún 2015

Mne sa to tiez pacilo a konecne viem ako spravit ghee

13. jún 2015

@lubos 😉👍

13. jún 2015

Pecka ten recept,akurat ze z domacich kuracich pts sa toto robit neda,su tuhe,na toto len tie kupovane,a ghee kupi clovek aj pod nazvom prazene maslo

13. jún 2015

Super nápad.som rada, že aj v kuchyni kuchára má miesto aj masť. A ten recept super. Ďakujem MK.

13. jún 2015

Super nápad 🙂 rád do kuchyne a tak isto aj receptov nikdy nie je dosť 🙂

13. jún 2015

a kedy bude to dalsie video? 🙂

13. jún 2015

@lubos super..páči sa mi to..teším sa na ďalšie videá🙂 dakujem za pripomenutie..už koľko sa chystám na ghee..hlavne kvôli ml.dcérke, kt. má intoleranciu laktozy(čítala som že týmto spôsobom-prepustením sa maslo zbaví laktozy) 😵

14. jún 2015
lubos
autor

@gerii79 Vďaka gerii79, ghee sa naozaj jednoducho vyrába. Smelo do toho.

14. jún 2015

Super 😀

14. jún 2015

Do zoznamu by som pridal ešte arašídový a sezamový olej pre orientálnu kuchyňu, ryžový olej pre jeho neutrálnu chuť a samozrejme kačací a husací tuk. Pri pečení týchto vtákov vždy zostane velké množstvo tuku, ktoré uchovávam v skleničkách od "Salsa Dip".

17. jún 2015
lubos
autor

@itm032 Dobré pripomienky. Ja sám ešte používam doma na studenú kuchyňu ľanový, makový a tekvicový olej.

17. jún 2015

Tak to musím spomenúť aj avokádový olej. Práve sa mi minul..

18. jún 2015

Prosím Vás, a to ghee koľko asi vydrží? Dá sa aj uskladniť? 🙂

18. jún 2015
lubos
autor

@zuzanaxmartin Dobrý deň, ghee vydrží takmer všetko a tamer navždy. Je to čistý saturovaný tuk, stabilný. Skladovať sa môže pri izbovej teplote (ako napr. kokosový), naberať vždy čistou lyžicou.

18. jún 2015
lubos
autor

@tweety10 ďalšie videá plánujem na júl, dovtedy články a krátke správy.

18. jún 2015

Začni písať komentár...

Odošli