Prvá časť mojej Ľubošovej kuchyne je o snáď najdôležitejšej súčasti našich jedál.
Povieme si niečo o tukoch, ktoré by vám doma nemali chýbať. Zakončíme to jednoduchým postupom na prípravu večere z jednej panvice.
Tu je sľúbené video 🙂
Ako sa vám video páči? Chceli by ste sa niečo spýtať?
Teším sa na vás v komentároch 🙂
Ďalšie videá zo série Ľubošova kuchyňa:
Heštegy: #lubosovakuchyna #jedlo #varenie #tuky #kuchyna
Ghee je pre mna novinka,myslím ten názov 🙂 super video ,teším sa na každé pokračovanie 🙂
Ghee tiez novinka🙂
@lubos mala som tu cest mat obed od teba, a mnaaaaaaaaaaaaam , super , tesim sa na tvoje prispevky 🙂
Tlieskam koniku za tento napad a tesim sa na dalsie videa 🙂
ghee je super ..a hlavne neocenitelne pre mamicky s detmi alergickymi na bielkovinu kravskeho mlieka,,
SUPER!!!
dobréé, my doma nemáme radi v kuchyni "automechanikov" tí vo videách pridávajú strašne veľa oleja, ale toto video už hej ;)
Mne sa to tiez pacilo a konecne viem ako spravit ghee
Pecka ten recept,akurat ze z domacich kuracich pts sa toto robit neda,su tuhe,na toto len tie kupovane,a ghee kupi clovek aj pod nazvom prazene maslo
Super nápad.som rada, že aj v kuchyni kuchára má miesto aj masť. A ten recept super. Ďakujem MK.
Super nápad 🙂 rád do kuchyne a tak isto aj receptov nikdy nie je dosť 🙂
a kedy bude to dalsie video? 🙂
Super 😀
Do zoznamu by som pridal ešte arašídový a sezamový olej pre orientálnu kuchyňu, ryžový olej pre jeho neutrálnu chuť a samozrejme kačací a husací tuk. Pri pečení týchto vtákov vždy zostane velké množstvo tuku, ktoré uchovávam v skleničkách od "Salsa Dip".
Tak to musím spomenúť aj avokádový olej. Práve sa mi minul..
Prosím Vás, a to ghee koľko asi vydrží? Dá sa aj uskladniť? 🙂
@zuzanaxmartin Dobrý deň, ghee vydrží takmer všetko a tamer navždy. Je to čistý saturovaný tuk, stabilný. Skladovať sa môže pri izbovej teplote (ako napr. kokosový), naberať vždy čistou lyžicou.
Začni písať komentár...
Hlavne, že nebola tréma. Vôbec.