lubos
24. júl 2015

Ako na to #4: Ako vykostiť grilovanú rybu (video)

Morská ryba je vynikajúcou pochúťkou v horúcich letných dňoch, obzvlášť obklopená vôňou a šumom dovolenkového mora. Mnohé z vás si rady v reštauráciách kupujete čerstvé ryby a následne zápasíte s ich vykostením.

Ponúkam vám krátky návod ako šikovne vykostiť grilovanú rybu, konkrétne Morského vlka. Tento postup je možné uplatniť pri takmer každej celej morskej alebo sladkovodnej rybe. Stačí pridať trochu trpezlivosti a učenlivosti.

Ak chcete vidieť, ako som túto rybu pripravil na grile, pozrite si video v článku Ako na to #3: Princípy  grilovania.

Dobrú chuť!

S pozdravom, Ľuboš.

#akonato #akovykostitrybu #lubosovakuchyna

to je vysoky level premna😀

24. júl 2015
lubos
autor

@dankaa78 Skús iba oddeliť hornú filetku od chrbtovej kosti, rybu "otvoriť" a kostičky na Teba vyskočia samé. Ver si!

24. júl 2015

@lubos no ked to Ty vravis..tak si budem verit😀

25. júl 2015

Začni písať komentár...

Odošli