Keď máte viacero kúskov lososa (tieto sú veľké asi 5x4 cm, spolu ich bolo asi 40 kusov), upečete ich najprv v rúre pri 130°C do vnútornej teploty 48°C, meranej mäsovým teplomerom. Ak sú kúsky rozlične hrubé, treba začať merať v tých najtenších, tie potom z rúry vybrať a postupovať rovnako až k najhrubším. Takto upečené kúsky vydržia aj 30 - 60 minút prikryté pred finálnym opekaním. Finálne opekanie treba spraviť tesne pred podávaním - treba opiecť kúsky lososa na vysokej teplote, a to hlavne zo strany kože, nech získa karamelovú farbu a chrumkavý povrch.
Postup je podobný ako tu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/album/insp...
Keď máte viacero kúskov lososa (tieto sú veľké asi 5x4 cm, spolu ich bolo asi 40 kusov), upečete ich najprv v rúre pri 130°C do vnútornej teploty 48°C, meranej mäsovým teplomerom. Ak sú kúsky rozlične hrubé, treba začať merať v tých najtenších, tie potom z rúry vybrať a postupovať rovnako až k najhrubším. Takto upečené kúsky vydržia aj 30 - 60 minút prikryté pred finálnym opekaním.
Finálne opekanie treba spraviť tesne pred podávaním - treba opiecť kúsky lososa na vysokej teplote, a to hlavne zo strany kože, nech získa karamelovú farbu a chrumkavý povrch.