Roštenku (certifikovaná bio zo slovenského chovu, vyzretá) sme deň vopred nasolili a zviazali motúzom do valca. Na druhý deň piekli na 150°C do vnútornej teploty 58°C. Po 15 minútach možno mäso krájať.
Zelenina je narýchlo obarená vo vriacej osolenej vode a premiešaná so soľou a maslom, s trochou vody, v ktorej sa varila.
Nastrúhate chren a premiešate s kyslou smotanou, soľou a korením.
Roštenku (certifikovaná bio zo slovenského chovu, vyzretá) sme deň vopred nasolili a zviazali motúzom do valca. Na druhý deň piekli na 150°C do vnútornej teploty 58°C. Po 15 minútach možno mäso krájať.
Zelenina je narýchlo obarená vo vriacej osolenej vode a premiešaná so soľou a maslom, s trochou vody, v ktorej sa varila.
Nastrúhate chren a premiešate s kyslou smotanou, soľou a korením.