Pučený karfiol: Karfiol naparíte v parnej rúre alebo paráku nad slanou vodou, primiešate maslo, soľ, korenie a popučíte. Ak chcete krémovejšiu konzistenciu, pomixujte časť karfiolu ponorným mixérom.
Chimichurri je vo svete obľúbená omáčka obzvlášť k hovädziemu steaku. Pozostáva z olivového oleja, nasekanej petržlenovej vňate, koriandru a oregána, pretlačeného cesnaku, citrónovej šťavy a vínneho octu, soli, korenia a nasekanej čili papričky.
Pučený karfiol:
Karfiol naparíte v parnej rúre alebo paráku nad slanou vodou, primiešate maslo, soľ, korenie a popučíte. Ak chcete krémovejšiu konzistenciu, pomixujte časť karfiolu ponorným mixérom.
Chimichurri je vo svete obľúbená omáčka obzvlášť k hovädziemu steaku. Pozostáva z olivového oleja, nasekanej petržlenovej vňate, koriandru a oregána, pretlačeného cesnaku, citrónovej šťavy a vínneho octu, soli, korenia a nasekanej čili papričky.