. 1. Upečte 2 stredne veľké kusy bravčového boku na 220°C do hneda. 2. Vložte ich do hrnca (najlepšie tlakového), zalejte studenou vodou, priveďte k varu a pridajte koreňovú zeleninu, cibuľu, cesnak, korenie, soľ, koriander guľôčky, kúsok zázvoru, kúsok badyánu (ak máte). Varte 90 – 120 minút. 3. Vývar sceďte a pozberajte prebytočný tuk z hladiny. 4. Uvarte v polievke nadrobno nakrájanú mrkvu a huby, pridajte jarnú cibuľku, čili papričku (nasekanú sušenú alebo čerstvú) a sójovú omáčku. 5. Polievku zahustite kukuričným škrobom rozmiešaným v troche studenej vody. Povarte. 6. Za neustáleho miešania a pri pomalom vare cícerkom vlejte rozmiešané vajíčka. 7. Dochuťte polievku soľou, korením, čili, sójovou omáčkou, citrónovou šťavou alebo octom (napr. ryžovým alebo liehovým).
.
1. Upečte 2 stredne veľké kusy bravčového boku na 220°C do hneda.
2. Vložte ich do hrnca (najlepšie tlakového), zalejte studenou vodou, priveďte k varu a pridajte koreňovú zeleninu, cibuľu, cesnak, korenie, soľ, koriander guľôčky, kúsok zázvoru, kúsok badyánu (ak máte). Varte 90 – 120 minút.
3. Vývar sceďte a pozberajte prebytočný tuk z hladiny.
4. Uvarte v polievke nadrobno nakrájanú mrkvu a huby, pridajte jarnú cibuľku, čili papričku (nasekanú sušenú alebo čerstvú) a sójovú omáčku.
5. Polievku zahustite kukuričným škrobom rozmiešaným v troche studenej vody. Povarte.
6. Za neustáleho miešania a pri pomalom vare cícerkom vlejte rozmiešané vajíčka.
7. Dochuťte polievku soľou, korením, čili, sójovou omáčkou, citrónovou šťavou alebo octom (napr. ryžovým alebo liehovým).