Pomarančové želé: Odšťavte 3kg citrusových (alebo iných) plodov (pomaranče, mandarínky, ...), zvarte o 50% a do mierne vychladnutého vmiešajte vo vode zmäknutých 5 plátkov želatíny, preceďte a nechajte riadne vychladnúť. Natrite želatínu na piškótu, potom osladené mascarpone a zarolujte. Udržujte v chladničke.
Bezlepková piškóta podľa tohto receptu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/album/insp...
Pomarančové želé:
Odšťavte 3kg citrusových (alebo iných) plodov (pomaranče, mandarínky, ...), zvarte o 50% a do mierne vychladnutého vmiešajte vo vode zmäknutých 5 plátkov želatíny, preceďte a nechajte riadne vychladnúť. Natrite želatínu na piškótu, potom osladené mascarpone a zarolujte. Udržujte v chladničke.
Najlepšie na druhý deň.