Veľkú bielu maslovú fazuľu sme namočili na noc do osolenej vody a na druhý deň varili v tlakovom hrnci.
Lososa opražili na nepriľnavej panvici, na pesto pomixovali parmezán, kešu, olej, soľ, cesnak a bazalku.
Do hlbokého taniera umiestnili fazuľu aj s vývarom, plátky parmezánu, rybičku, grilovanú cuketu, vysmážané zemiakové lupienky, bylinky a všetko riadne dochutili pestom.
Veľkú bielu maslovú fazuľu sme namočili na noc do osolenej vody a na druhý deň varili v tlakovom hrnci.
Lososa opražili na nepriľnavej panvici, na pesto pomixovali parmezán, kešu, olej, soľ, cesnak a bazalku.
Do hlbokého taniera umiestnili fazuľu aj s vývarom, plátky parmezánu, rybičku, grilovanú cuketu, vysmážané zemiakové lupienky, bylinky a všetko riadne dochutili pestom.