Tekvicu domäkka upečte pozdĺžne rozkrojenú na polovice, vydlabanú, šupkov nahor. Dužinu vydlabte, pomixujte tyčovým mixérom a pridajte do takme hotového krémového talianskeho rizota.
Neskôr odstavte rizoto od plameňa, pridajte maslo a parmezán.Čipsy sú krájačom natenko pokrájané aj so šupkou a vysmažené v kačacom tuku alebo oleji.
tiež pečiem, ako píšeš, aj cviklu, tekvicu, tie gaštany môžu byť super, vyskúšam, ďakujem ❤️
Oooch to vyzerá famózne!!! Slinky sa mi zbiehajú🙈
Tekvicu domäkka upečte pozdĺžne rozkrojenú na polovice, vydlabanú, šupkov nahor. Dužinu vydlabte, pomixujte tyčovým mixérom a pridajte do takme hotového krémového talianskeho rizota.
Neskôr odstavte rizoto od plameňa, pridajte maslo a parmezán.
Čipsy sú krájačom natenko pokrájané aj so šupkou a vysmažené v kačacom tuku alebo oleji.