Teľací orech sme na 24 hodín riadne nasolili a potom opiekli v hrnci z každej strany. Premiestnili sme ho do zapekacej formy (vo výpeku z hrnca sme spravili použitím vývaru omáčku). Následne sme teľací orech piekli do vnútornej teploty 58°C v rúre pri 160°C niekoľko hodín. Pred krájaním na veľmi tenké plátky sme ho nechali ešte oddýchnuť aspoň 20 minút.
Teľací orech sme na 24 hodín riadne nasolili a potom opiekli v hrnci z každej strany. Premiestnili sme ho do zapekacej formy (vo výpeku z hrnca sme spravili použitím vývaru omáčku).
Následne sme teľací orech piekli do vnútornej teploty 58°C v rúre pri 160°C niekoľko hodín.
Pred krájaním na veľmi tenké plátky sme ho nechali ešte oddýchnuť aspoň 20 minút.