Uvarte malý silný bravčový vývar podobný huspenine, no pridajte údené mäso a celé ošúpané zemiaky. Vývar pred podávaním okyslite obľúbeným octom (napr. bio liehovým) a údené spolu s obratým mäsom a uvareným zemiakom podávajte spolu.
Ako prílohu sme robili tradičné zemiakové rezance (cesto ako na bryndzové halušky ale viac múky), ktoré sa valká a trhá do vriacej osolenej vody. Špenát sme dusili na oleji alebo masle a jemne osolili a okorenili. Všetko sa zasype čerstvým alebo nakladaným chrenom.
Mňam! Hlavné jedlo a polievka v jednom, proti zime.
Uvarte malý silný bravčový vývar podobný huspenine, no pridajte údené mäso a celé ošúpané zemiaky.
Vývar pred podávaním okyslite obľúbeným octom (napr. bio liehovým) a údené spolu s obratým mäsom a uvareným zemiakom podávajte spolu.
Ako prílohu sme robili tradičné zemiakové rezance (cesto ako na bryndzové halušky ale viac múky), ktoré sa valká a trhá do vriacej osolenej vody.
Špenát sme dusili na oleji alebo masle a jemne osolili a okorenili.
Všetko sa zasype čerstvým alebo nakladaným chrenom.
Mňam! Hlavné jedlo a polievka v jednom, proti zime.