Na špízy sú nastoknuté kačacie a morčacie prsia. Všetko je grilované na grilovacej panvici, rovnako ako aj nakrájaný ananás.
Arašídová omáčka sa u nás teší veľkej popularite. Ide jednoducho o varením zahustenú konzervu kokosového mlieka s lyžicou thajskej červenej karí pasty, hnedého cukru, dvoch lyžíc chrumkavého arašídového masla, trochou sójovky, čili a limetkovej šťavy. Pasta má dráždiť všetky chuťové zmysly: má byť pikantná, výrazná chuťovo (umami), kyslá, sladká, ...
Na špízy sú nastoknuté kačacie a morčacie prsia. Všetko je grilované na grilovacej panvici, rovnako ako aj nakrájaný ananás.
Arašídová omáčka sa u nás teší veľkej popularite. Ide jednoducho o varením zahustenú konzervu kokosového mlieka s lyžicou thajskej červenej karí pasty, hnedého cukru, dvoch lyžíc chrumkavého arašídového masla, trochou sójovky, čili a limetkovej šťavy. Pasta má dráždiť všetky chuťové zmysly: má byť pikantná, výrazná chuťovo (umami), kyslá, sladká, ...