Mäso na čevapčiči melieme 2x cez jemnú šajbu, pred mletím dáme mäso vždy tak na 30 minút do mrazničky. Do mäsa pridávame cesnak, soľ (asi 5 - 7 g na kg mäsa), korenie, nasekanú petržlenovú vňať a sódu bikarbónu (1 lyžičku na 1kg mäsa).
Recept na jemné chlebíky je tu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/album/insp...
Mäso na čevapčiči melieme 2x cez jemnú šajbu, pred mletím dáme mäso vždy tak na 30 minút do mrazničky. Do mäsa pridávame cesnak, soľ (asi 5 - 7 g na kg mäsa), korenie, nasekanú petržlenovú vňať a sódu bikarbónu (1 lyžičku na 1kg mäsa).
Recept na jemné chlebíky je tu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/album/insp...