Korpus je z piškóty Plazma, ktorú sme dostali od kamaráta z Chorvátska.
Plnka1: klasicky pomaly pečený syrový koláč s prídavkom kávy.
Plnka2: po upečení a vychladnutí sme naliali čokoládovú tvarohovú vrstvu so želatínou.
Vrstva3: po stuhnutí plnky2 sme vyliali navrch ganache z horkej čokolády a smotany na šľahanie (pomer 1:1, 100g obe).
Korpus je z piškóty Plazma, ktorú sme dostali od kamaráta z Chorvátska.
Plnka1: klasicky pomaly pečený syrový koláč s prídavkom kávy.
Plnka2: po upečení a vychladnutí sme naliali čokoládovú tvarohovú vrstvu so želatínou.
Vrstva3: po stuhnutí plnky2 sme vyliali navrch ganache z horkej čokolády a smotany na šľahanie (pomer 1:1, 100g obe).