Guľatá cuketa bola rozrezaná na dve polovice a dužina z nej bola vydlabaná. Samotné cukety boli potom predvarené na pare asi 20 minút takmer do mäkka. Vnútro cukiet bolo potreté olejom, nasolené a nakorenené a striedavo naplnené uvareným pšenom a poduseným paradajkovým mletým mäsom (morčacím a bravčovým, 3:1). Navrch bol nastrúhaný syr a cukety boli zapečené pri 200°C asi 15 - 20 minút, posledných 5 minút zagrilované.
Recept a postup na ratatouille tu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/message/ga...
Guľatá cuketa bola rozrezaná na dve polovice a dužina z nej bola vydlabaná.
Samotné cukety boli potom predvarené na pare asi 20 minút takmer do mäkka.
Vnútro cukiet bolo potreté olejom, nasolené a nakorenené a striedavo naplnené uvareným pšenom a poduseným paradajkovým mletým mäsom (morčacím a bravčovým, 3:1).
Navrch bol nastrúhaný syr a cukety boli zapečené pri 200°C asi 15 - 20 minút, posledných 5 minút zagrilované.