Marocké na panvici opekané pampúšiky:
250g hladkej múky špaldovej125g krupice125g celozrnnej špaldovej múky1 vrecúško droždia (7g)2 lyžice olivového oleja1 lyžička soli1 lyžica cukruasi 300ml vlažnej vody
Dlhým miesením vypracujte nelepivé a vláčne cesto. Nechajte nakysnúť. Odvážte 20 rovnako veľkých kúskov cesta, vytvarujte placky o priemere asi 8cm. Nechajte jemne nakysnúť a opekajte z oboch strán na jemne naolejovanej panvici (spolu asi 5 minút).
Pekný recept aj s fotkami tu: http://iamafoodblog.com/youre-gonna-love-batbou...
Marocké na panvici opekané pampúšiky:
250g hladkej múky špaldovej
125g krupice
125g celozrnnej špaldovej múky
1 vrecúško droždia (7g)
2 lyžice olivového oleja
1 lyžička soli
1 lyžica cukru
asi 300ml vlažnej vody
Dlhým miesením vypracujte nelepivé a vláčne cesto. Nechajte nakysnúť. Odvážte 20 rovnako veľkých kúskov cesta, vytvarujte placky o priemere asi 8cm. Nechajte jemne nakysnúť a opekajte z oboch strán na jemne naolejovanej panvici (spolu asi 5 minút).