Nachos sú kukuričné lupienky, ktoré sa zapekajú v rúre spolu s duseným mletým mäsom (ak nie je vegetariánska verzia), krémovou fazuľou, syrom a podávajú s čerstvou salsou (omáčkou) z paradajok, papriky, avokáda, červenej cibuľky, čili papričiek, oleja a limetkovej šťavy.
Na dno plechu rozložte kukuričné lupienky (tortilly), polejte krémovou červenou fazuľou (na oleji osmažte cibuľu a cesnak, pridajte mletú rímsku rascu, červenú mletú papriku, oregano, korenie a soľ, potom cez noc namočenú červenú alebo čiernu fazuľu, pridajte paradajkový pretlak, vodu alebo vývar, soľ a duste fazuľu za občasného miešania do zmäknutia), posypte syrom, pridajte ďalšiu vrstvu lupienkov, opäť fazuľu a syr a zapečte v rúre na 180°C asi 15 minút.
Nachos sú kukuričné lupienky, ktoré sa zapekajú v rúre spolu s duseným mletým mäsom (ak nie je vegetariánska verzia), krémovou fazuľou, syrom a podávajú s čerstvou salsou (omáčkou) z paradajok, papriky, avokáda, červenej cibuľky, čili papričiek, oleja a limetkovej šťavy.
Na dno plechu rozložte kukuričné lupienky (tortilly), polejte krémovou červenou fazuľou (na oleji osmažte cibuľu a cesnak, pridajte mletú rímsku rascu, červenú mletú papriku, oregano, korenie a soľ, potom cez noc namočenú červenú alebo čiernu fazuľu, pridajte paradajkový pretlak, vodu alebo vývar, soľ a duste fazuľu za občasného miešania do zmäknutia), posypte syrom, pridajte ďalšiu vrstvu lupienkov, opäť fazuľu a syr a zapečte v rúre na 180°C asi 15 minút.
Podávajte s omáčkou (salsou) a kyslou smotanou.