Lumaconi alebo iné veľké cestoviny vhodné na plnenie predvarte vo vriacej osolenej vode (musia byť stále veľmi chrumkavé), naplňte ich omáčkou bolognese, poukladajte na vymastený plech, jemne zalejte vodou alebo vývarom, prikryte papierom na pečenie a hliníkovou fóliou (alebo vrchnákom) a dajte piecť do rúry na 10-20 minút. Cestoviny musia zostať stále jemne na skus. Na posledných pár minút plech odkryte a zapečte pod grilom do krásna. RIcotta je ochutená cesnakom, soľou, korením a trochou olivového oleja.
Lumaconi alebo iné veľké cestoviny vhodné na plnenie predvarte vo vriacej osolenej vode (musia byť stále veľmi chrumkavé), naplňte ich omáčkou bolognese, poukladajte na vymastený plech, jemne zalejte vodou alebo vývarom, prikryte papierom na pečenie a hliníkovou fóliou (alebo vrchnákom) a dajte piecť do rúry na 10-20 minút.
Cestoviny musia zostať stále jemne na skus.
Na posledných pár minút plech odkryte a zapečte pod grilom do krásna.
RIcotta je ochutená cesnakom, soľou, korením a trochou olivového oleja.