Kuracie stehná nasoľte a nechajte cez noc v chladničke. Na druhý deň stehná osušte a dajte piecť na 160°C na približne 60 – 80 minút, podľa toho, či máte radšej mäso rozpadajúce sa alebo trochu tuhšie, no zato šťavnatejšie.
Gnocchi sme spravili tak, že sme uvarili múčne zemiaky v šupke, ošúpali a vychladnuté premiešali s asi 1/3 polohrubej múky, vajíčkom a soľou. Gnocchi tvarujte na špeciálnej doske (alebo vidličkou) a vhadzujte do vriacej vody.
Výpek zo stehienok dobre pomixujte ručným mixérom s nastrúhaným parmezánom a trochou vody (alebo vývaru) a premiešajte s uvarenými teplými haluškami, navyše ich aj touto rýchlou omáčkou oblejte.
Kuracie stehná nasoľte a nechajte cez noc v chladničke. Na druhý deň stehná osušte a dajte piecť na 160°C na približne 60 – 80 minút, podľa toho, či máte radšej mäso rozpadajúce sa alebo trochu tuhšie, no zato šťavnatejšie.
Gnocchi sme spravili tak, že sme uvarili múčne zemiaky v šupke, ošúpali a vychladnuté premiešali s asi 1/3 polohrubej múky, vajíčkom a soľou. Gnocchi tvarujte na špeciálnej doske (alebo vidličkou) a vhadzujte do vriacej vody.
Výpek zo stehienok dobre pomixujte ručným mixérom s nastrúhaným parmezánom a trochou vody (alebo vývaru) a premiešajte s uvarenými teplými haluškami, navyše ich aj touto rýchlou omáčkou oblejte.