Na plechu sme narýchlo upiekli plát kakaovej piškóty (recept na piškótu tu: http://www.apetitonline.cz/recepty/6276-zloutko...), vykrojili srdiečka a prekladali vrstvy srdiečok ochuteným krémovým tvarohom a povidlami. Navrch išla ganache (1 diel smotany na šľahanie sa roztopí s 1 dielom horkej 70% čokolády), toastované mandľové lupienky a mletý sušený kokos.
Na plechu sme narýchlo upiekli plát kakaovej piškóty (recept na piškótu tu: http://www.apetitonline.cz/recepty/6276-zloutko...), vykrojili srdiečka a prekladali vrstvy srdiečok ochuteným krémovým tvarohom a povidlami. Navrch išla ganache (1 diel smotany na šľahanie sa roztopí s 1 dielom horkej 70% čokolády), toastované mandľové lupienky a mletý sušený kokos.