336 / 612
    Tradičný piatok: plnený vyprážaný morčací rezeň, zemiakové pyré ako má byť
    lubos
    autor

    Jemne vyklepané morčacie prsia sú plnené špenátom, dobrou šunkou a plátkom syra Vrchár.

    Zemiakové pyré je poctivo vymiešané s hrudou masla a zohriatym plnotučným mliekom.

    9. feb 2018

    Dobry den len naklepat, rozrezat a naplnit ? Aj niecim spojit aby sa mi to nerozpadlo? Dakujem

    14. feb 2018
    lubos
    autor

    @gaba66 dobrý deň. Narezať na rezne priečne cez svalové vlákno, vyklepať medzi silnejšími igelitovými vreckami (napr. na mrazenie), posoliť a okoreniť, naplniť plátkom syra, šunky a listom špenátu, preložiť na polovicu a klasicky obaliť v trojobale. Nerozpadne sa pri vysmážaní.

    14. feb 2018