Po sviatkoch dobre padne trochu sa odľahčiť. Tento prívarok sme pripravili tak, že sme 1. na tuku osmažili do sklovita (bez farby) cibuľu, pridali cesnak a kúsok čerstvého chrenu, 2. pridali na ružičky rozobratý karfiol a pár kúskov zemiakov, mletú rascu, stonky z kôpru, 3. tekutinou zaliali zeleninu (ideálne vývarom), posolili a 4. nechali pomaly variť, 5. a po zmäknutí zeleniny dali vychladnúť (von alebo do studenej vody), 6. celý alebo časť prívarku sme rozmixovali. 7. Ak chcete, dovarte si k prívarku obľúbenú prílohu.
Po sviatkoch dobre padne trochu sa odľahčiť. Tento prívarok sme pripravili tak, že sme
1. na tuku osmažili do sklovita (bez farby) cibuľu, pridali cesnak a kúsok čerstvého chrenu,
2. pridali na ružičky rozobratý karfiol a pár kúskov zemiakov, mletú rascu, stonky z kôpru,
3. tekutinou zaliali zeleninu (ideálne vývarom), posolili a
4. nechali pomaly variť,
5. a po zmäknutí zeleniny dali vychladnúť (von alebo do studenej vody),
6. celý alebo časť prívarku sme rozmixovali.
7. Ak chcete, dovarte si k prívarku obľúbenú prílohu.