Stehno sme riadne nasolili a okorenili deň vopred, na druhý deň piekli asi 2 hodiny.
Fazuľu namočte v slanej vode noc pred varením. Na druhý deň ju najprv opláchnite, potom prevarte na silnom plameni, vodu zlejte a uvarte v novej slanej vode v tlakovom hrnci s celou cibuľou, cesnakom, korením a odrezkami (členkami) zo surových stehien.
Fazuľový vývar potom použijete spolu s výpekom zo stehien ako omáčku.
Stehno sme riadne nasolili a okorenili deň vopred, na druhý deň piekli asi 2 hodiny.
Fazuľu namočte v slanej vode noc pred varením. Na druhý deň ju najprv opláchnite, potom prevarte na silnom plameni, vodu zlejte a uvarte v novej slanej vode v tlakovom hrnci s celou cibuľou, cesnakom, korením a odrezkami (členkami) zo surových stehien.
Fazuľový vývar potom použijete spolu s výpekom zo stehien ako omáčku.