Zeleninu treba najemno nakrájať a buď všetku spolu na panvičke pri vysokej teplote osmažiť (treba začať najtvrdšou, napr. mrkvou), alebo postupne krátko jednu po druhej - osmaženú zeleninu dávate z panvice do jednej misy.
Všetku zeleninu spolu potom vrátite do panvice, premiešate, pridáte klíčky, čínsku kapustu, omáčku a čili (ak chcete). Priložíte mäso, ak ho používate, to môžete nakrájať na tenké plátky a opražiť v tej istej panvici ešte pred zeleninou. Potom dať bokom a pokračovať so zeleninou.
Zeleninu premiešajte s mäsom a nakladajte na taniere. Posypte ešte jarnou cibuľkou a omáčku dajte bokom do misky. Môžete k tomu uvariť aj ryžu.
Omáčka: povaríte sójovú omáčku s vodou alebo vývarom, zázvorom, korením, novým korením, čili, cesnakom. Zahustíte škrobom a ešte povaríte. Osladíte medom a dokyslíte ryžovým octom alebo limetkou (limetom - limet je plod stromu, limetky. Limet je mužkého rodu, ináč ľudovo limetka)
Zeleninu treba najemno nakrájať a buď všetku spolu na panvičke pri vysokej teplote osmažiť (treba začať najtvrdšou, napr. mrkvou), alebo postupne krátko jednu po druhej - osmaženú zeleninu dávate z panvice do jednej misy.
Všetku zeleninu spolu potom vrátite do panvice, premiešate, pridáte klíčky, čínsku kapustu, omáčku a čili (ak chcete). Priložíte mäso, ak ho používate, to môžete nakrájať na tenké plátky a opražiť v tej istej panvici ešte pred zeleninou. Potom dať bokom a pokračovať so zeleninou.
Zeleninu premiešajte s mäsom a nakladajte na taniere. Posypte ešte jarnou cibuľkou a omáčku dajte bokom do misky. Môžete k tomu uvariť aj ryžu.
Omáčka: povaríte sójovú omáčku s vodou alebo vývarom, zázvorom, korením, novým korením, čili, cesnakom. Zahustíte škrobom a ešte povaríte. Osladíte medom a dokyslíte ryžovým octom alebo limetkou (limetom - limet je plod stromu, limetky. Limet je mužkého rodu, ináč ľudovo limetka)