Skús ich uvariť ako bežné guľky v paradajkovej omáčke, no do guliek použi ražný chleb, veľa nového korenia a nastrúhaného muškátového orieška.
Namiesto pretlaku použi vodu alebo vývar, ktorý po uvarení zahusti zemiakom alebo aj kyslou smotanou, mascarpone alebo creme fraiche.
Tradične sa podáva so zemiakmi a brusnicovou omáčkou.
Viac o mäsových guľkách tu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/message/ak...
Skús ich uvariť ako bežné guľky v paradajkovej omáčke, no do guliek použi ražný chleb, veľa nového korenia a nastrúhaného muškátového orieška.
Namiesto pretlaku použi vodu alebo vývar, ktorý po uvarení zahusti zemiakom alebo aj kyslou smotanou, mascarpone alebo creme fraiche.
Tradične sa podáva so zemiakmi a brusnicovou omáčkou.
Viac o mäsových guľkách tu: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/message/ak...