Vyšlahaj do hustej peny:6 žĺtkov1/2 pohára práškového cukruŠtipku vanilky
Do toho vymiešaj:3 x 250g mascarpone6 bielkov do tuha vyšľahaných s ďalším 1/2 pohárom cukru
Talianske dlhé piškóty krátko (1-2 sekundy z každej strany) namáčaj do asi 500ml silnej kávy s dvoma lyžičkami cukru a mandľovým likérom, ak máte.
Naskladaj piškóty na dno formy 30x20cm, natri polovicou mascarpone, ďalšie piškóty a mascarpone. Nechaj stuhnúť aspoň pár hodín.
Ak sa chceš vyhnúť surovým vajciam, použite napríklad do tuha vyšľahanú šľahačku.
Vyšlahaj do hustej peny:
6 žĺtkov
1/2 pohára práškového cukru
Štipku vanilky
Do toho vymiešaj:
3 x 250g mascarpone
6 bielkov do tuha vyšľahaných s ďalším 1/2 pohárom cukru
Talianske dlhé piškóty krátko (1-2 sekundy z každej strany) namáčaj do asi 500ml silnej kávy s dvoma lyžičkami cukru a mandľovým likérom, ak máte.
Naskladaj piškóty na dno formy 30x20cm, natri polovicou mascarpone, ďalšie piškóty a mascarpone. Nechaj stuhnúť aspoň pár hodín.