Na 20 guliek: 2 vajíčka zamiešať s 1 tučným hrudkovitým tvarohom, asi 3 lyžicami sladidla, štipkou soli, vanilky a citrónovej kôry. Do toho pridávajte toľko krupice (pšeničná, špaldová, kamutová, pšenová, pohánková), aby cesto držalo, nie viac. Povarte si guľku cesta v malom množstve vody, aby ste overili tuhosť a chuť cesta. Zabaľte do neho jahody a povarte.
Na 20 guliek: 2 vajíčka zamiešať s 1 tučným hrudkovitým tvarohom, asi 3 lyžicami sladidla, štipkou soli, vanilky a citrónovej kôry. Do toho pridávajte toľko krupice (pšeničná, špaldová, kamutová, pšenová, pohánková), aby cesto držalo, nie viac. Povarte si guľku cesta v malom množstve vody, aby ste overili tuhosť a chuť cesta. Zabaľte do neho jahody a povarte.