Teľací orech nakrájaný na rezne a vyklepaný na tenúčko medzi dvoma pevnými igelitovými sáčkami (z DM na mrazenie). Mäsko je narýchlo ugrilované na panvici, potom nakrájané a zamiešané s pestom. Mňam.
Pesto:
sušené paradajky posekáme v kuchynskom robotovi nadrobno spolu so strúčikom cesnaku a píniovými alebo inými orechami, pridávame postupne olivový olej a nakoniec vstrúhame parmezán alebo iný tvrdý syr.
PESTO (tal.) = odvodené od slova znamenajúceho "drviť", teda klasicky sa pesto robí v mažiari.
Teľací orech nakrájaný na rezne a vyklepaný na tenúčko medzi dvoma pevnými igelitovými sáčkami (z DM na mrazenie). Mäsko je narýchlo ugrilované na panvici, potom nakrájané a zamiešané s pestom. Mňam.
Pesto:
sušené paradajky posekáme v kuchynskom robotovi nadrobno spolu so strúčikom cesnaku a píniovými alebo inými orechami, pridávame postupne olivový olej a nakoniec vstrúhame parmezán alebo iný tvrdý syr.
PESTO (tal.) = odvodené od slova znamenajúceho "drviť", teda klasicky sa pesto robí v mažiari.