Paellu si doma jednoducho pripravíte tak, že ju začnete v širokej panvici, ako rizoto, zalejete vývarom a rozpriestrete v cca 2 - 3 cm vrstve na plech aj s vývarom (cca 1 diel ryže na 2 diely vývaru). V plechu pečiete na 200°C zo spodným ohrevom. AK treba, dolejte vývar.
Paella má byť vlhká až mokrá, na spodu a krajoch jemne pripálená a chuťovo veľmi výrazná. Používa sa napríklad pikantná klobása, vývar, šafrán, víno, krevety, ryby, morská soľ, paradajkový koncentrát a pretlak.
Paellu si doma jednoducho pripravíte tak, že ju začnete v širokej panvici, ako rizoto, zalejete vývarom a rozpriestrete v cca 2 - 3 cm vrstve na plech aj s vývarom (cca 1 diel ryže na 2 diely vývaru). V plechu pečiete na 200°C zo spodným ohrevom. AK treba, dolejte vývar.
Paella má byť vlhká až mokrá, na spodu a krajoch jemne pripálená a chuťovo veľmi výrazná. Používa sa napríklad pikantná klobása, vývar, šafrán, víno, krevety, ryby, morská soľ, paradajkový koncentrát a pretlak.