@kamila12342 Ahoj! Ďakujem za záujem o recept.
Tu je postup na kačacie prsia: https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/message/ak...
Na plnenie sme použili veľké mušle, tie možno zohnať, ak budeš mať šťastie, vo väčších supermarketoch alebo možno v obchodoch s talianskym tovarom. No môžeš pokojne aj plniť iné cestoviny, tie veľké však dobre vyzerajú na tanieri a ľahšie sa plnia.
Cestoviny sme uvarili podľa návodu, nič extra. Pohár cestovinovej vody si pred zlievaním cestovín odlož bokom. V panvici medzitým necháš osmažiť malé kúsky slaninky a cibuľky, v tom obalíš uvarené cestoviny. Pridaj pritom trochu tej cestovinovej vody, pomôžu Ti ich pekne obaliť slaninovou omáčkou. Bryndzu jemne vymiešaj v zohriatom mlieku do redšej konzistencie a naplň nimi cestoviny. Dávaj rovno na tanier a pridávaj nakrájané kačacie prsia.
Všetko spolu pekne olej výpekom z pŕs.
My sme k tomu ešte podávali cviklu a pár listov šalátu.
Mozem poprosit recept?dakujem