@ingridag Ahoj! Ďakujem za záujem o recept. Čokoládový základ upečieš podľa tohto receptu (okrem fíg): https://www.modrykonik.sk/blog/lubos/album/insp...
Navrch sme dali buď trochu mascarpone alebo jednoducho vyšľahanú sľahačku. Poliali trochu povarenými čučoriedkami (omáčku sme zahustili povarením s trochou kukuričného škrobu rozmiešaného v pár lyžiciach studenej vody).
Karamel bol klasicky uvarený z cukru: cukor necháš pomaly bez miešania skaramelizovať na panvici, pridáš smotanu na varenie alebo šľahačku a prevaríš, kým sa celý cukor nerozpustí. Potom môžeš ešte karamelovú omáčku povariť do zhustnutia.
Keby si potrebovala podrobnejší recept, napíš prosím.
Zatiaľ všetko... Príjemný deň prajem.
Ľuboš.
Dakujem krasne... Urcite ho coskoro vyskusam. 🙂 A prijemny den aj tebe.
ahoj, mozem poprosit receptik? 🙂 vyzera to skvele!