22 / 612
    Plnené kalamare pred pečením.

    čím plníte ? ďakujem

    11. jan 2017
    lubos
    autor

    @dada1010 toto bola: opražiť nadrobno pokrájanú cibuľku, pridať nakrájanú pikantnú klobásku (chorizo), cesnak, kuskus a zaliať vriacim vývarom (pomer kuskus : vývar = 1 : 1,5). Nechať napučiť, vychladnúť, dochutiť a pridať citrónovú šťavu.

    11. jan 2017

    ďakujem

    23. jan 2017

    tymto by som sa vedela zivit kazdy den...a vobec by som to neplnila..
    ..daju sa zohrat aj u nas take akoze cerstve?

    1. feb 2017
    lubos
    autor

    @victory1 ahoj, naozaj sa dajú zohnať a dokonca aj chladené. Pozri v špeciálnych obchodoch s predajom sladkovodných a morských rýb (v Bratislave sú už aspoň 3: Miletičova, Istropolis, Freshmarket). Mimo BA neviem, ale predajcovia väčšinou radi zoženú na objednávku.

    1. feb 2017

    @lubos budem sa musiet rozkukat po moznostiach...v Trencine nic take nehrozi...(nech nemusim cakat do letnej dovolenky...)..vdaka zatial..
    ..inak album mas super! ..slintam pri vsetkom, co sa okolo ryb a priser len obtrie...🙂

    1. feb 2017
    lubos
    autor

    @victory1 Vďaka za pochvalu, túžim rozbehnúť aj album nepodarkov, lebo aj tie sa stále nájdu a zaslúžia si svoje miesto. Ešte k tým kalamárom: skús možno v Trenčíne osloviť lepšie reštaurácie, ak ich majú v ponuke, myslím, že Ti radi objednajú od svojich dodávateľov, ak budeš šikovná.

    1. feb 2017

    @lubos dakujem za tip...

    1. feb 2017