1 / 612
    Grilovaný mäsový špíz s pečenou jesennou zeleninou, mätovo cesnakový jogurt

    mňaaaaaaam

    25. feb 2016

    Krasne to vyzera😉

    20. sep 2016

    Smiem prosit recept na spizy🙂

    2. dec 2016
    lubos
    autor

    @voman, no. Zeleninka je upečená v rúre. Iba soľ, korenie, olej. Mäso (vhodné na rýchlu prípravu, napr vykostená hydina (stehná dlhšie pečieš). Mäso nakrájaš a marinuješ v zmesi soli, byliniek, napr. citrónovej šťavy, mletej papriky, ... Striedavo napichuješ na špíz so slaninou, opečieš na horúcej panvici a, ak treba, dopečieš v rúre. Podávali sme k tomu cesnakový jogurt s nasekanou mätou.

    2. dec 2016

    @lubos to maso ako dlho sa marinuje?

    5. dec 2016
    lubos
    autor

    @voman môžeš aspoň pol hodinu, ale pokojne aj 24 hodín. Ideálne cez noc

    6. dec 2016

    vyzera to uzasne!

    11. jan 2017
    lubos
    autor

    @oliviafringe ďakujem. Jednoduché jedlo plné chuti. Ako doma.

    11. jan 2017

    Urcite si pozriem toho Vac od Vas. Lebo uz sa citim vyhorena, co sa tyka varenia... potrebujem rychle a nenarocne a pritom chutne, dobre vyzerajuce jedlá 🙂

    12. jan 2017

    ten cesnakovy jogurt je vlastne biely jogurt s cesnakom a to zelene je len nasekana mata?

    12. jan 2017

    zeleninku ste aku pouzili?

    12. jan 2017

    Vyzerá super

    15. jún 2017
    lubos
    autor

    @oliviafringe Ospravedlňujem sa za neskorú reakciu. Áno jogurt (plnotučný, ideálne grécky, hustejší) je s cesnakom a mätou, na mäsa je tiež mäta. Zelenina bola jesenná, teda kel, zelený karfiol, tekvica, huby, mrkva. Všetko dobré prajem...

    15. jún 2017

    Úplně mi tečou sliny až na zem 👌

    21. feb 2018

    Och o by som si dala mnaaaaam

    22. aug 2019