los_andreos
1. júl 2020
226 

Cesta k spokojnému brušku môjho dieťatka

Milé mamičky, chcem napísať pár riadkov o našej ceste k spokojnému brušku 🙂.

Od narodenia sme vyskúšali viac umelých mliek, kedže sme mali stále nejaké problémy, budem aj konkretizovať:

1) Sunar HA - synček začal po ňom veľmi zvracať, bolesti bruška a nekonečný plač.

2) Kendamil - mali sme alergickú reakciu na mlieko - hnačky, vracanie, bolesti bruška a plač.

3) Nutrilon allergy digestive care - bolesti bruška boli iba občasné, zvracanie menej časté, časté budenie v noci, aj po zahusťovaní svätojánskym chlebom zostalo mlieko dosť tekuté.

4) Hipp Combiotik - náš víťaz 🙂

Keď si nás vybrali do testovania, bola som neskutočne rada, že môžem vyskúšať mliečko Hipp Combiotik s novou receptúrou, pretože pred 2 rokmi nám po rôznych zdravotných problémoch a vyskúšaní piatich druhov mliek sadlo práve mliečko Hipp, a vtedy bola ešte stará receptúra a vedela som, že budem s novou receptúrou len spokojná 🙂

A prišiel ten deň, keď zazvonil kuriér pred domom a vyložil veľkú krabicu.

Prvé, čo som hodnotila, bol obal a manipulácia pri dávkovaní mlieka. 

Veľmi ma oslovilo ľahké otvorenie papierovej krabice, hrana, ktorá slúži na zarovnanie odmerky, jednoduché uchytenie odmerky a aj pásik na zalepenie obalu s mliekom.

Kedže doma kladieme dôraz na triedenie odpadu a šetrenie životného prostredia, bola som veľmi spokojná, že bol obal práve z papiera 🙂 

Otvorila som prvú krabicu mliečka Hipp a ovoňala. Omámila ma sladkastá, mliečna, veľmi príjemná vôňa, skoro som si nasypala aj do kávy 😀 chichichi.

Nasypala som, premiešala flašku a mliečko sa krásne a rýchlo rozpustilo... Tri, dva, jeden... Aaa, môžeme ísť papkať.

Ženy, ja som mala doma konečne spinkajúce, spokojné, pokojné dieťatko 🙂

Pre mňa niečo, o čom som doteraz len snívala, keďže sme mali dlho problémy so spánkom a, pravdepodobne, to bolo z toho, že ho predchádzajúce mlieka slabo nasýtili a bol hladný. Zarobila som mu až 180 ml a spapal všetko do poslednej kvapky. 

Reakcia so svätojánskym chlebom (Nutritonom) bola úplne skvelá a mlieko bolo hustejšie. V priebehu 2 dní sa úplne minimalizovalo zvracanie, a vygrcne mi 1x max. 2x za deň malinké množstvo, čo je pre mňa neskutočná úľava (predtým to bolo cca 40-50x denne). Keď zaspinká, tak sa nekrúti, nevrtí, ani neskrúca, neplače zo spánku a jeho spánok je úplne pokojný, žiadne zapekanie, žiadne hnačky, žiadne nadúvanie, žiadne problémy s bruškom, aaa začína mi prespávať celú noc bez papania 🙂

Popravde som aj čakala takúto skvelú reakciu, pretože pred 2 rokmi sme mali podobné problémy s dcérkou a presne takto isto dobre zareagovala na mliečko Hipp 🙂 A aj si dobre pamätala mliečko, ktoré pila tak dlho. 

No čo s ňou 🙂 Jasné, že som aj jej musela zarobiť 🙂 Chichichi.

Môj krpček sa vždy teší na svoju fľašku, a pri tom radostnom pohľade mi hneď srdiečko podskočí 🙂

My sme veľmi spokojní, zostávame pri tomto mliečku aj naďalej a určite ho budem odporúčať každej mamičke, ktorá má s dieťatkom podobné problémy ako my. 

Dobrú chuť a sladké sníčky 🙂

#test_hipp3  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli