@lucique29 potrebujeme:
200 g pomletých mandlí
3 žĺtka
150 g práškového cukru
1 zmäknuté gaštanové pyré - 200 g
3 bielka
100 ml kokosového oleja
na polevu roztopíme bezmliečnu čokoládu vo vodnom kúpeli s troškou kokosového oleja
Žĺtka s cukrom vymiešame, pridáme kokosový olej, mandle a gaštanové pyré a na konci vyšľahané bielky.
Cesto vylejeme do formy cca 27,28 cm a pečieme cca 25 minút na 180 stupňov.
Ak sa dá do menšej formy, treba piecť troška dlhšie.
Môžeme ozdobiť ovocím, ale aj opraženými plátkami mandlí, alebo čímkoľvek 🙂
Perfektnee urcite vyskusam
@liv1 bezmliecna cokolada???? Nemas foto ako vyzera? Dobre chuti? Dik za odpoved
@katusik505 je s ryzovym mliekom. Chuti dobre, je draha ehm, obal nemam teraz. Ked zas kupim odfotim ak si spomeniem 😊
Dik 🙂
Mnaaam ako si ho prosiim robila?