@reisi paci sa 🙂
2 jablka,
150 g muka Schar mix C,
50 g psenova muka,
200 g praskovy cukor,
2 lyzice trstinoveho cukru,
4 vajcia,
1 dcl oleja,
1 dcl vlažnej vody,
štipka soli.
Puding - 500 ml kokosového mlieka a 1,5 bezlepkoveho vanilkoveho pudingu, do neho cca 4 lyzice krystaloveho cukru.
Vymiesame si zltka s cukrom, pridame olej, vodu, do muky si zamiesame cely prasok do peciva (ten som hore zabudla napisat), pridame do zmesi, vyslahame si sneh z bielkov a ten jemne pridame do cesta. A teraz. Osupeme si jablka, dame prec stred, nakrajame na kusky cca 3,4 mm, Vylozime si tortovu formu cca 23 cm, papierom na pečenie,
Jablka naukladáme na spodok a posypeme trstinovým cukrom - 2 lyzice. Potom cele cesto vylejeme na to a pecieme cca 50 minut na 170 stupnov. Ked je to upecene (kontrolujeme spajlou stred), jemne vyklopíme opačnou stranou. Dame dole papier na pečenie. Uvaríme si puding ako som pisala jeden a pol pudingu s pol litra mlieka. Este teply nalejeme na kolac. Ked puding celkom vychladne, nastruhame cokoladu (bez mlieka) navrch a podavame s nakrajanymi jahodkami. Dobru chut 🙂
Dakujem krasne!
Dobry vecer, poprosim receptik. Dakujem.