14 / 646
    Zeleninová frittata

    Vyzerá to fantastický, receptik by ste nedali?

    11. mar 2017
    liv1
    autor

    @kytula Jasne 😉. Na panvici s troskou oleja si osmahneme mensiu cibulu, potom pridame na mensie kusky nakrajanu cuketu, a v tejto konkretne je este zo 2-3 hrste baby spenatu. Na toto si vylejeme vopred pripravenu "zmes" 5-6 vajec, ktore dobre premiesame vidlickou, sol, cierne korenie, a vylejeme na panvicu. Jemne premiesame aby to bolo rovnomerne. Na vrch davam este cherry rajciny a prikryvam vrchnakom, aby sa urobila dobre z oboch stran a nepripiekla. A ozaj, pridala som tam aj vopred uvarene a na kolieska nakrajane zemiaky, nech je to sytejsie. Tak nech sa podari 😉. Da sa tam dat inak akakolvek zelenina podla chuti, aj sampinony napriklad 😊

    11. mar 2017

    Tak tento týždeň varím Vaše recepty 🙂 =D> 👍 👍 👍

    11. mar 2017
    liv1
    autor

    @kytula zlata 😊😊. Tak nech sa podaria, keby ste nieco potrebovala kludne dajte vediet 😉

    11. mar 2017

    @liv1 dobry den prajem dnes som skusala frittatu ale podaril sa mi taky trhanec 🥺nepodarok..ako to otacate ze to mate taketo pekne ? Dakujem ❤

    3. sep 2021
    liv1
    autor

    @luciak13 dobry den, toto sa neotaca 😊

    3. sep 2021
    liv1
    autor

    @luciak13 najlepsie urobite ak si vymiesate vopred vajicka. A potom uz ked su na panvici max zarovnate, uz nemiesate, aby z toho nebola prazenica 😊

    3. sep 2021

    @liv1 ja som to mala moc hrube naspodku horelo a hore este surove asi som dala vela vajec a miesala som metlickou

    3. sep 2021
    liv1
    autor

    @luciak13 jasneee to preto. A miesat vobec potom uz. Treba mat nizky plamen, a ako pisem hore, na chvilu aj prikryt, aby sa to urobilo rovnomerne a dole nespieklo. Ked klasicku frittatu so syrom napriklad peciete v rure. Toto je akoby skor taka omeleta.

    3. sep 2021

    @liv1nemiesala som ale este stale sa ucim varit na indukcnej ...napriklad trafiť ryžu mi trvalo rok ale uz viem tak aj toto trafim...a dala som tvrdy syr tak sa chcem opytat to radsej supnut do truby aj s pokrievkou potom ? Na kolko asi 4 minutky ?
    Dakujem za trpezlivost ja som dilinko

    3. sep 2021

    @liv1 jaaaaj krasna stranka jemezdravo...ja som urobila nezdravu frittatu ze prosciuto a tvrdy syr 🙏 ale na moju obhajobu nemam doma cuketu a urobila som velku kopu salatu k nej ❤

    3. sep 2021
    liv1
    autor

    @luciak13 nemusi byt nezdrava kvoli tomu 😊. Nahodou urcite lepsie prosciutto ako nejaka sunka doplnena kadecim. (Su aj kvalitne sunky ale). A ked si urobite salat k jedlu to je to naj co pre seba mozete urobit ❤️. Do truby bez pokrievky a na tak dlho kym syr trosicka stmavne

    3. sep 2021
    liv1
    autor

    @luciak13 a dakujem 😊. Moze to byt 12- 15 minut cca, 180 stupnov napriklad

    3. sep 2021

    @liv1 jaj aj chlebik sme k tomu maliii 🙏

    3. sep 2021
    liv1
    autor

    @luciak13 hlavne aby chutilo 😊👍

    3. sep 2021