potrebujeme: bravcove stehno alebo kare olej sol cierne korenie cervena mleta paprika kocka hovadzieho bujona voda hladka muka a voda na zahustenie Postup : Maso si nakrajame na platky a z oboch stran opecieme na oleji. Vyberieme, z oboch stran osolime a uz len z vrchnej strany okorenime a posypeme paprikou. Vlozime do pekaca, rozlomome bujon, podlejeme vodou a trochu vypeku a prikryte dusime cca 40-50min. Do stavy vylejeme muku rozhabarkovanu vodou a nechame este cca5min. Slovensku ryzu som varila ako cestovinu, do vriacej osolenej vody do zmaknutia. Volske oko ako priloha.
potrebujeme:
bravcove stehno alebo kare
olej
sol
cierne korenie
cervena mleta paprika
kocka hovadzieho bujona
voda
hladka muka a voda na zahustenie
Postup :
Maso si nakrajame na platky a z oboch stran opecieme na oleji.
Vyberieme, z oboch stran osolime a uz len z vrchnej strany okorenime a posypeme paprikou. Vlozime do pekaca, rozlomome bujon, podlejeme vodou a trochu vypeku a prikryte dusime cca 40-50min.
Do stavy vylejeme muku rozhabarkovanu vodou a nechame este cca5min.
Slovensku ryzu som varila ako cestovinu, do vriacej osolenej vody do zmaknutia.
Volske oko ako priloha.