706 / 803
    Bravčový plátok v prírodnej šťave, volské oko, slovenská ryža
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    potrebujeme:
    bravcove stehno alebo kare
    olej
    sol
    cierne korenie
    cervena mleta paprika
    kocka hovadzieho bujona
    voda
    hladka muka a voda na zahustenie
    Postup :
    Maso si nakrajame na platky a z oboch stran opecieme na oleji.
    Vyberieme, z oboch stran osolime a uz len z vrchnej strany okorenime a posypeme paprikou. Vlozime do pekaca, rozlomome bujon, podlejeme vodou a trochu vypeku a prikryte dusime cca 40-50min.
    Do stavy vylejeme muku rozhabarkovanu vodou a nechame este cca5min.
    Slovensku ryzu som varila ako cestovinu, do vriacej osolenej vody do zmaknutia.
    Volske oko ako priloha.

    16. dec 2015
    16. dec 2015

    @lillypot Dakujem pekne...😉

    16. dec 2015
    17. dec 2015