702 / 803
    kuracie prsia na šafráne, cestovina, mrkvovo-mandarínkový šalát
    Komentár bol odstránený

    Bravcove stehno,
    Cibula
    Safran
    Bujon hovadzi
    Sol
    Cierne korenie
    Cervena paprika mleta
    Olej
    Voda
    Hladka muka
    Stehno si narezeme na platky a na rozpalenom oleji si opecieme z oboch stran.(Maso nesolime,nekorenime)
    Do pekaca si dame na dno, nakrajanu cibulu a rozlomeny bujon.
    Opecene masko si z oboch stran osolime a iba z jednej strany okorenime,pridame papriku a safran.Vlozime do pekaca a zalejeme vodou.
    Vlozime prikryte do rury. Asi po 45min. vyberieme a pridame k tomu muku rozhabarkovanu vo vode.Nechame prevriet cca5-10min-odkryte.

    26. nov 2015
    26. nov 2015

    @lillypot dakujeeem 💋

    27. nov 2015