Potrebujeme: 500g bravcoveho kare alebo stehna sol 15g hladkej muky 60g masti 100g sampinonov zelena petrzlenova vnat ---------- Zelenina: 2 hlavky salatu, sol, 100g udenej varenej sunky, 200g hlavkovej kapusty, 120g karotky, 150g zeleneho hrasku, 100g dietnych parkov, 150g fazulovych strukov, 150g kukurice, 60g masla --------------------------------- Maso pokrajame na rezne, ktore slabo naklepeme, osolime, pomucime a na rozpalenej masti z oboch stran opecieme. Na masti po opekani udusime male sampinony, poprasime mukou, pridame posekanu petrzlenovu vnat, trochu podlejeme vyvarom, vlozime maso a mierne dusime.
Plech (pekac,rajnicu) vymastime maslom, ulozime vrstvu pokrajaneho spareneho hlavkoveho salatu, osolime, na salat dame pokrajanu sunku, vrstvu sparenej hlavkovej kapusty, pokrajanu udusenu karotku, zeleny hrasok, kukuricu, pokrajane parky, podusene fazulove struky, osolime, polejeme maslom, trochu vyvaru alebo vody a vlozime do rury na 20-30minut.
Udusenu zeleninu dame na tanier, okolo nej ulozime maso a polejeme sampinonmi aj so stavou.
Potrebujeme:
500g bravcoveho kare alebo stehna
sol
15g hladkej muky
60g masti
100g sampinonov
zelena petrzlenova vnat
----------
Zelenina: 2 hlavky salatu, sol, 100g udenej varenej sunky, 200g hlavkovej kapusty, 120g karotky, 150g zeleneho hrasku, 100g dietnych parkov, 150g fazulovych strukov, 150g kukurice, 60g masla
---------------------------------
Maso pokrajame na rezne, ktore slabo naklepeme, osolime, pomucime a na rozpalenej masti z oboch stran opecieme. Na masti po opekani udusime male sampinony, poprasime mukou, pridame posekanu petrzlenovu vnat, trochu podlejeme vyvarom, vlozime maso a mierne dusime.
Plech (pekac,rajnicu) vymastime maslom, ulozime vrstvu pokrajaneho spareneho hlavkoveho salatu, osolime, na salat dame pokrajanu sunku, vrstvu sparenej hlavkovej kapusty, pokrajanu udusenu karotku, zeleny hrasok, kukuricu, pokrajane parky, podusene fazulove struky, osolime, polejeme maslom, trochu vyvaru alebo vody a vlozime do rury na 20-30minut.
Udusenu zeleninu dame na tanier, okolo nej ulozime maso a polejeme sampinonmi aj so stavou.